Over PodoFysics

Even voorstellen:


Mijn naam is Esma de Graaf – Aleyd, zelfstandig podotherapeut.

Mijn naam is Esma de Graaf – Aleyd. Ik heb in 2013 de opleiding podotherapie aan Saxion afgerond. Sindsdien heb ik gewerkt in een grotere praktijk waar ik ruim 8 jaar veel kennis en ervaring op heb gedaan. Daarnaast ben ik in 2016 mijn eigen podotherapie praktijk begonnen, waar ik momenteel werkzaam ben als podotherapeut

Specialisaties: algemene (sport) podotherapie en manuele therapie onderste extremiteiten.

Mijn podotherapie praktijk combineer ik tegenwoordig met twee dagen lesgeven op de opleiding podotherapie op Saxion. De combinatie met werken in de praktijk en het lesgeven aan podotherapie studenten vind ik een waardevolle en fijne combinatie.

Podofysics is een kleine podotherapie praktijk met persoonlijke benadering en neemt voldoende tijd en aandacht voor de patiënt. Als podotherapeut vind ik persoonlijk afgestemde zorg van groot belang, die passen bij de (medische) situatie en hulpvraag van mijn patiënten.

Daarnaast is Podofysics innovatief en werkt met de nieuwste technologie op het gebied van het opmeten van de voet. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van de nieuwste iPad PRO voor het maken van een geavanceerde digitale 3D scan van uw voeten.

Podofysics is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en is lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).

 

AGB code persoonlijk: 26000759
AGB-code praktijk: 26050590
NVvP lidnummer: 10812
KP nummer: 59912229496
Kamer van Koophandel nummer: 66526035
BTW-ID: NL002413165B82